ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ НА 5 ДНІВ
Вихід( в гр. ) |
Найменування блюда, виробу |
вартість |
|
ПОНЕДІЛОК |
|
300 |
Борщ український |
0,76 |
210 |
Вареники |
1,71 |
80 |
Печінка смажена |
3,44 |
50 |
Огірок солоний |
0,91 |
40 |
яйце |
1,15 |
40 |
Хліб |
0,4 |
200 |
Чай |
0,25 |
|
Всього: |
8,62 |
|
ВІВТОРОК |
|
300 |
Суп пшеничний |
0,5 |
250 |
каша гречана |
1,46 |
80 |
Риба тушкована в соусі |
4,57 |
100 |
Салат з капусти |
0,47 |
40 |
Хліб |
0,4 |
200 |
Чай |
0,25 |
|
Всього: |
7,65 |
|
СЕРЕДА |
|
300 |
Суп гречаний |
0,58 |
250 |
Рагу овочеве |
1,67 |
110 |
ковбаса варена |
4,03 |
40 |
яйце |
1,15 |
40 |
Хліб |
0,4 |
200 |
Чай |
0,25 |
|
Всього: |
8,08 |
|
ЧЕТВЕР |
|
300 |
Суп гороховий |
0,68 |
250 |
пюре картопляне |
1,46 |
110 |
ковбаса варена |
4,03 |
100 |
Вінігрет овочевий |
0,72 |
40 |
Хліб |
0,4 |
200 |
Чай |
0,25 |
|
Всього: |
7,54 |
|
П‘ЯТНИЦЯ |
|
300 |
Розсольник ленінградський |
0,57 |
250 |
каша пшенична |
1,46 |
80 |
Печінка смажена |
3,44 |
100 |
Салат з капусти |
0,47 |
40 |
яйце |
1,15 |
40 |
Хліб |
0,4 |
200 |
Чай |
0,25 |
|
Всього: |
7,74 |
Склали: ________________ бухгалтер Філатова С.О. |
|
________________ шеф-кухар Заіка Т.І. |
ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ НА 5 ДНІВ для харчування за бюджетні кошти |
|
Вихід( в гр. ) |
Найменування блюда, виробу |
вартість |
|
ПОНЕДІЛОК |
|
300 |
Борщ український |
0,76 |
210 |
Вареники |
1,71 |
80 |
Печінка смажена |
3,44 |
50 |
Огірок солоний |
0,91 |
40 |
яйце |
1,15 |
40/20/20 |
Хліб , сир, масло |
3,17 |
60 |
Вафлі |
1,68 |
80 |
Яблуко |
0,49 |
200 |
какао |
1,49 |
|
Всього: |
14,8 |
|
ВІВТОРОК |
|
300 |
Суп пшеничний |
2,2 |
250 |
каша гречана |
1,46 |
80 |
Риба тушкована в соусі |
4,57 |
100 |
Салат з капусти |
0,47 |
40/20 |
Хліб , сир |
1,82 |
80 |
Яблуко |
0,49 |
80 |
Печиво |
1,67 |
200 |
Сок |
1,94 |
|
Всього: |
14,62 |
|
СЕРЕДА |
|
300 |
Суп гречаний |
2,28 |
250 |
Рагу овочеве |
1,67 |
115 |
ковбаса варена |
4,35 |
40 |
яйце |
1,15 |
40/20 |
Хліб , сир |
1,82 |
200 |
Сок |
1,94 |
80 |
мандарини |
0,99 |
60 |
Вафлі |
1,68 |
|
Всього: |
15,88 |
|
ЧЕТВЕР |
|
300 |
Суп гороховий |
0,68 |
250 |
пюре картопляне |
1,46 |
110 |
ковбаса варена |
7,58 |
100 |
Вінігрет овочевий |
0,72 |
40/20 |
Хліб , сир |
1,82 |
200 |
Сок |
1,94 |
80 |
мандарини |
0,99 |
60 |
Вафлі |
1,68 |
|
Всього: |
16,87 |
|
П‘ЯТНИЦЯ |
|
300 |
Розсольник ленінградський |
0,57 |
250 |
каша пшенична |
1,46 |
80 |
Печінка смажена |
3,44 |
100 |
Салат з капусти |
0,47 |
40 |
яйце |
1,15 |
40/20 |
Хліб , сир |
1,82 |
80 |
Печиво |
1,67 |
80 |
Яблуко |
0,49 |
200 |
Сок |
1,94 |
|
Всього: |
13,01 |
Склали: _______________ бухгалтер Філатова С.О. |
|
________________ шеф-кухар Заіка Т.І. |
|
|
|
Середня вартість: 15,04 грн. |