Меню

ПЕРСПЕКТИВНЕ  МЕНЮ  НА  5  ДНІВ

Вихід( в гр. ) Найменування блюда, виробу вартість
ПОНЕДІЛОК 
300 Борщ український 0,76
210 Вареники 1,71
80 Печінка смажена 3,44
50 Огірок солоний 0,91
40 яйце 1,15
40 Хліб 0,4
200 Чай 0,25
Всього: 8,62
ВІВТОРОК 
300 Суп пшеничний 0,5
250 каша гречана 1,46
80 Риба тушкована в соусі 4,57
100 Салат з капусти 0,47
40 Хліб 0,4
200 Чай 0,25
Всього: 7,65
СЕРЕДА 
300 Суп гречаний 0,58
250 Рагу овочеве 1,67
110 ковбаса варена 4,03
40 яйце 1,15
40 Хліб 0,4
200 Чай 0,25
Всього: 8,08
ЧЕТВЕР 
300 Суп гороховий 0,68
250 пюре картопляне 1,46
110 ковбаса варена 4,03
100 Вінігрет овочевий 0,72
40 Хліб 0,4
200 Чай 0,25
Всього: 7,54
        ПЯТНИЦЯ 
300 Розсольник ленінградський 0,57
250 каша пшенична 1,46
80 Печінка смажена 3,44
100 Салат з капусти 0,47
40 яйце 1,15
40 Хліб 0,4
200 Чай 0,25
Всього: 7,74

 

Склали:         ________________      бухгалтер     Філатова С.О.
                     ________________    шеф-кухар Заіка Т.І.
ПЕРСПЕКТИВНЕ  МЕНЮ  НА  5  ДНІВ для харчування за бюджетні кошти
Вихід( в гр. ) Найменування блюда, виробу вартість
ПОНЕДІЛОК 
300 Борщ український 0,76
210 Вареники 1,71
80 Печінка смажена 3,44
50 Огірок солоний 0,91
40 яйце 1,15
40/20/20 Хліб , сир, масло 3,17
60 Вафлі 1,68
80 Яблуко 0,49
200 какао 1,49
Всього: 14,8
ВІВТОРОК 
300 Суп пшеничний 2,2
250 каша гречана 1,46
80 Риба тушкована в соусі 4,57
100 Салат з капусти 0,47
40/20 Хліб , сир 1,82
80 Яблуко 0,49
80 Печиво 1,67
200 Сок 1,94
Всього: 14,62
СЕРЕДА 
300 Суп гречаний 2,28
250 Рагу овочеве 1,67
115 ковбаса варена 4,35
40 яйце 1,15
40/20 Хліб , сир 1,82
200 Сок 1,94
80 мандарини 0,99
60 Вафлі 1,68
Всього: 15,88
ЧЕТВЕР
300 Суп гороховий 0,68
250 пюре картопляне 1,46
110 ковбаса варена 7,58
100 Вінігрет овочевий 0,72
40/20 Хліб , сир 1,82
200 Сок 1,94
80 мандарини 0,99
60 Вафлі 1,68
Всього: 16,87
        ПЯТНИЦЯ
300 Розсольник ленінградський 0,57
250 каша пшенична 1,46
80 Печінка смажена 3,44
100 Салат з капусти 0,47
40 яйце 1,15
40/20 Хліб , сир 1,82
80 Печиво 1,67
80 Яблуко 0,49
200 Сок 1,94
Всього: 13,01
Склали:          _______________      бухгалтер     Філатова С.О.
                     ________________    шеф-кухар Заіка Т.І.
Середня вартість: 15,04 грн.