Продовжується профорієнтаційна робота в школах міста та району. Ініціативна група Воротиленко О.Л., Біцман В.М., Жерліцина Т.В., Стовпак Л.І. 26 лютого 2014 року провели профорієнтаційний захід серед учнів дев’ятих класів загальноосвітньої школи № 5 м. Ізюм. До уваги школярів було запропоновано перелік професій з яких здійснюється підготовка робітничих кадрів для міста, умови вступу до ліцею також продемонстрували відеофільм про Ізюмський професійний ліцей. Учнів, класних керівників та адміністрацію школи було запрошено на день відкритих дверей ліцею та обласний огляд художньої самодіяльності професійно – технічних навчальних закладів Харківщини, який відбудеться 27.03.2014 року. Учні школи виявили інтерес до навчання в нашому закладі подавши попередню заявку на вступ до Ізюмського професійного ліцею(4 учня).
- Профорієнтаційна робота
- ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ
- Розклад занять
- ЗНО-2022
- Державні закупівлі
- Єдині вимоги до учня закладу
- Виховна робота
- Корисні інтернет-посилання
- Методичний кабінет
- Методична комісія комп’ютерно-економічного спрямування
- Методична комісія викладачів предметів суспільно-гуманітарного циклу
- Методична комісія викладачів предметів природничо – математичного циклу
- Комісія предметів професійно-теоретичної підготовки з професій «муляр», «штукатур», «столяр»
- Комісія професійно-теоретичної підготовки з професій «токар», «слюсар з ремонту автомобілів»
- Комісія предметів професійно-теоретичної підготовки з електротехнічних професій
- Комісія предметів професійно-теоретичної підготовки з професій «кухар», «кондитер», « бармен»“
- Методична комісія викладачів кафедри фізичної культури і здоров’я та допризовної підготовки
- Методична комісія класних керівників
- Атестація педагогічних працівників
- Поради методиста викладачам
- Сучасні педтехнології, проекти
- ГЛОСАРІЙ
- Бібліотека
- На допомогу учням та викладачам
- Навчальна робота
- Навчально-виробнича робота
- Кабінет облікових дисциплін
- Кабінет охорони праці
- Кабінет технології зварювальних робіт
- Кабінет устаткування підприємств громадського харчування
- Кабінет будови, ремонту та ТО автомобілів
- Кабінет «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
- Лабораторії кухарів, кондитерів, офіціантів, барменів
- Навчально-виробничі майстерні ліцею
- Виробниче навчання і практика
- Роботи учнів
- Організація харчування
- Робота з обдарованими учнями
- Соціально-психологічна служба
- Рік математики
- Центр професійного розвитку кар’єри
- Дистанційне навчання
- Навчально-практичний центр
- Вакцинація