Вшануймо пам’ять воїнам афганцям!

Ребята с Афгана — герои, ей Богу,
Тяжелого в жизни вы видели много.
Вас всех по приказу туда посылали
Не раз в перестрелках друзей вы теряли.
Дай Бог вам здоровья и в жизни удачи,
Чтоб больше не видеть, как кто-нибудь плачет.

afgan

 13  лютого в актовому залі Ізюмського професійного ліцею зібралися педагогічні працівник та учні, для вшанування пам’яті загиблим воїнам та вклонитись тим, хто повернувся з війни живим.

     День 15 лютого – це не тільки данина пам’яті загиблим, але і вираз глибокої вдячності всім, хто повернувся додому, хто чесно і мужньо виконав свій військовий і громадянський обов’язок. Виявлені вами стійкість і мужність – кращий приклад служіння Батьківщині. Саме в цей день ми згадуємо всіх, хто віддав своє життя, ми схиляємо голови перед їхньою світлою пам’яттю.

     На зустрічі були присутні воїни – афганці, працівники ліцею Алфьоров Олександр Васильович (в минулому майстер виробничого навчання з професії слюсар з ремонту автомобілів), Попірний Анатолій Петрович (майстер виробничого навчання з професії слюсар з ремонту автомобілів, газоелектрозварник), Поздняков Ігор Никифорович (майстер виробничого навчання з професії слюсар з ремонту автомобілів, газоелектрозварник).

     Для присутніх, колектив художньої самодіяльності ліцею підготував театралізацію «Де пам’ять є там слів не треба…..» також у виконанні учениць гр. КС – 311 Кокляр І. та гр. КС – 314 Гафнер К.  прозвучали пісні присвячені воїнам афганцям.

     Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всім тим хто загинув під час бойових дій.

IMG_6634

IMG_6643

IMG_6650