Відбувся відкритий урок виробничого навчання

25 лютого 2015 року в групі К-312 відбувся відкритий урок виробничого навчання, з професії «Кухар». Урок був проведений майстром виробничого навчання Фартушною Т. Г.  Тема уроку: «Підготовка риби до фарширування». Тетяна Григорівна розповіла учням про  послідовність та дотримання технології приготування страв з риби, вимоги до організації робочого місця та техніки безпеки. Під час проведення уроку використовувалися різні форми і методи вивчення нового та повторення вивченого матеріалу. Використовуючи ігрові методи та мультимедійні засоби навчання учні ознайомилися з новітніми прийомами приготування страв.

Найбільш активними при роботі на уроці були такі учні: Бугаєва Елла, Задорожня Ірина, Купрієнко Віталій, Кучеренко Владислав, Ткаченко Богдан, Понеділко Олена.

9999999999999999999999