Відкритий урок з правознавства

Однією з найважливіших галузей права для кожного громадянина України є сімейне право. Укладення шлюбу, створення сім’ї, народження дітей є невід’ємною частиною людського життя.

25 березня викладачем правознавства Владикіною Олександрою Валеріївною в групі М-313 «Муляр, штукатур» проведено відкритий урок на тему «Сімейне право». Урок був презентований у формі ток-шоу, на якому зібрались гості та експерти із питань сімейного права. Головною героїнею ток-шоу стала казкова героїня Пані Попелюшка, яка звернулась за допомогою до учнів щодо порушення її прав у сім’ї.

Учні підготували матеріал за випереджальним домашнім завданням на теми: «Поняття сімейного права», «Умови, порядок укладення та припинення шлюбу», «Правовий статус подружжя, батьків та дітей».

На уроці Володикіна О.В. впроваджувала інноваційні підходи у навчально-виховний процес, спрямовуючи його на розвиток здатності учнівської  молоді орієнтуватися в суспільному житті. Включаючи мультимедійне забезпечення у проведення заняття, створювала позитивний мотиваційно-діяльнісний стимул учнів.

Вдало була підготовлена мультимедійна презентація уроку.

В ході уроку учні зрозуміти, що вивчає сімейне право, права та обов’язки батьків і дітей, з допомогою викладача дали поради та допомогли Пані Попелюшці знайти шляхи відновлення порушених дитячих прав у сім’ї та їх захисту.

SAM_3263

SAM_3269