Відкритий урок з професії “Слюсар з ремонту автомобілів”

20 березня 2015 року у групі АТ-314 відбувся відкритий урок теоретичного навчання з професії «Слюсар з ремонту автомобілів». Урок на тему: «Технічне обслуговування трансмісії» проводив викладач Святенко С.О. Метою даного уроку було дати основні поняття про можливі несправності механізму зчеплення та методи їх усунення. При плануванні уроку Сергій Олександрович ставив завдання виховання ділової активності, здатності приймати правильне рішення, розвивати спостережливість, логічне мислення, уяву. Викладач розповів учням про важливість та особливості проведення технічного обслуговування агрегатів трансмісії, можливі несправності, що виникають під час експлуатації автомобілів. Він запропонував учням послідовний виклад за принципом «від простого до складного», з демонстрацією наочних посібників, різноманітні способи усунення несправностей механізму зчеплення.

News_23_03_15-1-

Під час проведення уроку учні виконували завдання на коп’ютері, самостійно виконували тестові завдання та показали належний рівень знань.

News_23_03_15-2-

Найбільш активними  на уроці були такі учні: Антонов Руслан, Ващенко Олег, Житник Геннадій, Ібрагімов Микола, Ільїнський Руслан, Піддубний Олександр, Циганков Владислав.

News_23_03_15-3-