Гамлет XX-го століття

До найкращих здобутків світової  літератури XX-го століття належить творчість Бориса Пастернака. Як художня особистість він сформувався в атмосфері «срібного століття» російської поезії, успадкував її традиції, і, примноживши їх, передав новому поколінню.

SAM_2868

10-го лютого з учнями груп К-313 та АТ-313 була проведена інформаційна хвилинка, присвячена 125-ій річниці від дня народження Бориса Леонідовича Пастернака. При підготовці та проведенні літературно-музичної композиції брали участь учні: Чуб Тетяна, Славгородська Валерія, Шевцова Олена та Федорченко Марина. Звучала поезія у виконанні Біловодської Карини та Панченко Марини. Запрошена на захід завідувач бібліотеки – Якімова В. О., доповнила розповіді учнів цікавими фактами з життя поета та продемонструвала збірки віршів та прози, які є в наявності в бібліотеці.

SAM_2870

Захід пройшов у жвавій атмосфері, діти ставили багато запитань. Сподіваємось, що інформаційна хвилинка не залишила байдужими всіх присутніх, бо творчість Бориса Леонідовича звернена до глибинних проблем буття людини та світу, уособлює філософський напрям розвитку поезії XX-го століття. Саме тому вона постійно привертає увагу читачів різних поколінь.