День Святого Миколая

В Україні діти з великим нетерпінням чекають 19 грудня. Саме в ніч на 19 грудня до кожної дитини приходить Святий Миколай і кладе під подушку дарунки. Діти напередодні свята згадують усі добрі і негарні вчинки, зважуючи, чого більше. Слухняні діти обов’язково знайдуть вранці подарунок, неслухняні – прутик, який є попередженням для дитини ,щоб вона виправилася. Діти так вірять у прихід Святого Миколая, що навіть пишуть йому листи з бажаннями і вірять, що вони здійсняться.

     В цей день в Ізюмському професійному ліцеї вже багато років поспіль розпочинається новорічно-різдзвяні свята. Цьогорічний день Миколая був також щедрий на сюрпризи, подарунки, несподіванки. Зранку у актовій залі ліцею відбувся конкурс «Новорічний букет».

IMG_6130

IMG_6132

IMG_6136

Продовжилося свято у прикрашеному актовому залі, де глядачі переглянули театралізоване дійство, підготовлене учнями ліцею. У підготовленій інсценівці були і Миколай, і ангели, і дід Панас з чортом. Дівчата та юнаки, вдягнені в яскраве вбрання, майстерно виконували свої ролі. З великою цікавістю глядачі подивилися виступ вчителів та майстрів виробничого навчання.

     З побажаннями миру, щастя і добра виступив директор Ізюмського професійного ліцею Любов Василівна Колесник. Приєдналася до вітального слова голова учнівського самоврядування – Каріна Шпіга.

     І який же Миколай без солодких подарунків!

     Спонсорами нашого свята стали підприємці міста, батьки, які подарували учням смачні торти.

     Свято Святого Миколая запалює у серцях кожного співчуття, робить усіх милосердними і милостивими, готовими в любу хвилину прийти на допомогу.

     Ми щиро дякуємо усім, хто відгукнувся на наші прохання. Бажаємо усім міцного здоров’я, щастя і затишку у ваших оселях.

    Фоторепортаж зі свята:

IMG_6147

IMG_6159

IMG_6165

IMG_6183