ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ

29 травня 2014 року відбулося чергове засідання методичної комісії класних керівників та майстрів виробничого навчання

Заступник директора з навчально-виховної роботи Машков О.М. проаналізував стан виховної роботи в навчальних групах та роботу методичної комісії в 2013-2014 н.р. Члени МК обговорили відкриті виховні години, що були проведені протягом навчального року та визначили найкращі заходи, які вирішили занести до скарбнички виховних заходів ліцею.

Класні керівники доповіли про проведену виховну роботу в закріплених навчальних групах. Висловили побажання і пропозиції  стосовно організації виховної роботи на наступний рік.

Соціальний педагог Шамрай Л.П. провила анкетування членів МК по виявленню труднощів у роботі. Нагадала національні, державні та регіональні програми, в реалізації яких буре участь навчальний заклад. Надала рекомендації про дії у кризових і надзвичайних ситуаціях (розроблені Українським науково-методичним центром практичної психології та соціальної роботи).

Було розглянуто аналіз самоосвітньої діяльності  класних керівників щодо підвищення рівня  їх професійної майстерності.

Далі відбувся обмін досвідом роботи класних  керівників з питання про співпрацю з батьками учнів щодо правового, естетичного виховання, з питання про роботу з сиротами, аналіз проведення батьківських зборів.

DSCF6819

IMG_4934