Конкурс з професії «кухар»

26 лютого 2015 року в Ізюмському професійному ліцеї відбувся конкурс з професії «Кухар» на тему: «Прості та складні форми нарізання  овочів.  Складання композицій».

Учні груп К-311, К-312, К-313, К-314 змагалися з фахової майстерності. Конкурс складався з двох етапів: І теоретичний тур визначав перевірку теоретичних знань з професії і виконувався письмово всіма учасниками одночасно.

ІІ тур практичний – учні  показали свої уміння у простих і складних формах нарізання овочів, використовували елементи карвінгу та створювали композиції з овочів, презентували свої композиції у креативній формі застосовуючи творчість та художній смак.

Мистецтво вирізування вимагає терпіння, концентрації уваги і пошани до натурального продукту.

Переможців конкурсу члени журі визначили за найбільшою кількістю балів:

І місце –  Гордєєва Катерина  (К-312);

ІІ місце – Полеонова Єлизавета (К-313);

ІІІ місце – Ісамухамедова Анастасія (К-314)

За підсумками переможців конкурсу підприємець директор ресторану «Ювілейний» Балаклійська Віра Михайлівна нагородила подарунками.Бажаємо учасникам конкурсу стати хорошими кухарями, майстрами своєї справи, оволодіти всіма тонкощами обраної професії, проявляти і розвивати мистецтво кухаря, завжди піднімати настрій своєю творчою роботою .

???????????????????????????????

IMG_6780

IMG_6823