Педагогічні читання професійно-технічної освіти Харківської області

28 травня 2014 року на базі Державного навчального закладу «Харківське вище професійне училище № 6» відбулися педагогічні читання професійно-технічної освіти Харківської області за темою «200-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка: вплив на рівень і зміст освіти, культури, ціннісних орієнтирів».

У педагогічних читаннях узяли участь і наші педагогічні працівники, а саме: заступник директора із навчально-виховної роботи, викладачі української мови та літератури, історії, бібліотекар.

Перед початком педагогічних читань учасники ознайомились із книжковою виставкою «Велич Тарасового слова», заслухали доповіді про великого Кобзаря, підготовлені педагогічними працівниками ПТНЗ.

Усі виступи були змістовними та цікавими, доповідачі повністю переконали присутніх у тому, що завдяки творчій спадщині Шевченка формується нове покоління. У рамках педагогічних читань відбувся святковий концерт, де прозвучали шевченкові вірші, поеми та українські пісні у виконанні учасників вокально-хорового гуртка Державного професійно-технічного закладу «Харківське вище професійне механіко-технологічне училище».