Перевірочні роботи з професії “Кухар, кондитер”

Учні другого курсу групи К – 313, які навчаються за професією «Кухар–3 розряду»,  з 15 вересня по 20 листопада 2014 року  проходили виробничу практику на підприємствах нашого рідного міста. До цього першого кроку к  професії був довгий шлях у стінах ліцею, багато часів теоретичної та практичної підготовки,  багато зусиль та наполегливої праці.

    Та ось і настав час для перших випробувань у професії, для підтвердження своїх набутих навиків. Згідно навчальної програми у останній день виробничої практики учні повинні виконати пробні кваліфікаційні роботи з професії «Кухар 3 – го розряду». Після відповідальної роботи на робочих місцях, після роздумів , кожен обирав страви, щоб показати добрі результати.

roboti_1

roboti_2

roboti_3

Оцінювали роботи учнів члени екзаменаційної комісії:

– Балаклійська Віра Михайлівна – голова екзаменаційної комісії;

– Соловей Олександр Вікторович – заступник директора з навчально – виробничої роботи;

– Жерліцина Антоніна Миколаївна – методист;

– Філатов Олександр Федорович – старший майстер;

– майстри виробничого навчання нашого ліцею.

Віра Михайлівна Балаклійська, голова екзаменаційної комісії,  дала високу оцінку практичним роботам учнів, відзначила добрий рівень підготовки та старання учнів, якісне оформлення виготовлених блюд. Вона побажала учням не зупинятися на достигну тому рівні, постійно розвиватися та йти у ногу з часом. Адже тільки так можна досягти успіхів та бути потрібним суспільству.

Окрему подяку висловлюємо батькам наших учнів. Без їх підтримки та участі життя нашого ліцею не було б таким насиченим та яскравим.

Учням бажаємо нових досягнень та здобутків на шляху опанування цікавої та творчої професії «Кухаря».

Майстри виробничого навчання групи К – 313 Воротиленко О.Л. та Сировацька Н.М.