“ПЕРЕМОГА В СЕРДЦІ КОЖНОГО ЖИВЕ”

5 лютого у Палаці молоді та підлітків ”Залізничник” відбулися урочисті заходи з нагоди 71-ї річниці визволення Ізюмщини від німецько-фашистських загарбниківпід девізом : «Перемога в сердце кожного живе” . .

Кожного року ми відзначаємо свято, якому, напевне, не може бути рівних, тому що День визволення Ізюмщини — це насамперед точка відліку нашої свободи! Ми згадуємо тих, хто віддав свої життя за нас, за Батьківщину та тих, хто зміг витримати всі прикрості війни і повернутися додому живими.

З привітаннями виступили Ізюмський міський голова О.А. Божков, голова Ізюмської райдержадміністрації В.М. Білокудря, директор Департаменту науки і освіти  Харьковської обласної держадміністрації, депутат обласного совету Шаповал Р.В., голова Ізюмської міської ради ветеранів війни та праці Н.І. Григоренко, голова Ізюмської міської ради воїнів-інтернаціоналістів П.Т. Нігматілоєв .

Святкова програма була одночасно просякнута і духом радості і духом скорботи. Зал Палацу молоді та підлітків ”Залізничник” був заповнений вщент, тому, після кожного виступу артистів, лунав неймовірної сили грім аплодисментів.

У виконанні хору «Ветеран» протягом всього заходу звучали воєнні пісні.

Педагогічні працівники та учні Ізюмського професійного ліцею взяли участь у цьому заході.