ПИШАЙСЯ! ТИ – ЛІЦЕЇСТ !

Стало доброю традицією в Ізюмському професійному ліцеї щороку проводити для першокурсників посвяту в ліцеїсти «Пишайся! Ти – ліцеїст!».

IMG_5550

IMG_5554

 

17 жовтня 2014 року за річним планом виховної роботи відбулося урочисте свято – «Посвята в ліцеїсти». Це свято – визначна подія, яка відбувається кожного навчального року. Цього року іменинниками стали 147 учнів, які вступили на навчання до нашого ліцею.

 

 

У актовій залі зібралася чимала аудиторія – адміністрація, педагогічний та учнівський колективи, батьки, випускники минулих років, які теж були зацікавлені цією подією. І не зрозуміло було, хто хвилюється більше – ліцеїсти чи їхні наставники. До заходу учні готувалися ретельно, адже їм потрібно не лише підготуватися до урочистої лінійки, а й презентувати свою професію.

IMG_5564

IMG_5572

До заходу учні готувалися ретельно, адже їм потрібно не лише підготуватися до урочистої лінійки, а й презентувати свою професію.

Зі  щирими привітаннями та добрими побажаннями виступила директор  ліцею Колесник Любов Василівна,  яка ще раз запевнила, що двері нашого навчального закладу завжди відкриті для усіх обдарованих дітей, адже кожен із них є індивідуальністю. Адже, наш ліцей – це заклад, який дає змогу всебічно розвиватись учням, сприяє розвитку інтелектуальних здібностей, відкриває нові таланти, дає можливості для вибору майбутньої професії і подальшої реалізації у житті.

Офіційна частина Посвяти була урочисто закінчена проголошенням клятви ліцеїстів. Це був хвилюючий момент нашого свята. Клятву зачитує голова ліцейського самоврядування Каріна Шпіга.

IMG_5584

IMG_5596

IMG_5601

Урочисті і надзвичайно схвильовані першокурсники присягали бути гідними громадянами рідної України, шанувати та зберігати традиції нашого народу, рідного ліцею, гордо нести звання ліцеїста.

Гарному настрою винуватців і гостей свята сприяли виступи ліцеїстів. Під час посвяти всі присутні побачили художні та цікаві виступи учнів груп АТ-314 «Слюсар з ремонту автомобілів, токар», К-314 «Кухар», КО-114 «Кухар, офіціант, бармен». : пісні, сценки з ліцейного життя, танці. Цікаво, змістовно, оригінально представили свої майбутні професії учні. Особливо вразили учні групи КС- 314 «Оператор комп’ютерного набору, агент з постачання, конторський службовець (бухгалтерія)».Урочистий та святковий настрій панував упродовж усього дня.

Віримо, що ліцеїсти обов’язково будуть гідними славних традицій нашого ліцею, своїми знаннями примножуватимуть здобутки поколінь, сумлінно вчитимуться, шануватимуть батьків та педагогів!

Живи ж ліцею мій, ти сотні літ,

Твори добро, прекрасне сій і вічне.

Ми – ліцеїсти, ми – продовження твоє.

Хай доля твоя сонячно розквітне!

Заступник директора з навчально-виховної роботи Машков О.М.