ПРИВІТАННЯ ДИРЕКТОРА ІЗЮМСЬКОГО ПРОФЕСІЙНОГО ЛІЦЕЮ КОЛЕСНИК Л.В. З ДНЕМ ЗНАНЬ

ШАНОВНІ  ЛІЦЕЇСТИ, ПРАЦІВНИКИ ЛІЦЕЮ, БАТЬКІ!

Свято 1 вересня, завжди залишається в пам’яті кожної людини. 1 вересня – це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку.

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Сьогодні ми всі разом знову розпочинаємо дорогу в незвідану Країну Знань. Початок будь-якого шляху – завжди хвилююча, тривожна і щемлива мить, особливо, якщо на цій дорозі багато іще не звіданого, досі не знаного, поки що не дослідженого… Але всі ми торуємо наші життєві стежки не самі по собі, не наодинці – із нами завше хтось іде поруч: на початках це наші батьки, а згодом – наші наставники, однодумці, колеги, друзі.

З нагоди дня знань вітаю усіх з початком навчального року,  з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

Бажаю міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони це сила!

Окремо, велике спасибі вам, шановні викладачі та майстри виробничого навчання. З нагоди свята прийміть мої найщиріші побажання та безмежну вдячність за невтомну працю, тепло сердець, терпіння і сумлінність у виконанні такої високої місії, як виховання підростаючого покоління.

Вчитель – це професія від Бога, а всі інші професії – від учителя. Здоров’я вам, шановні педагоги, благополуччя, родинного тепла, старанних і вдячних учнів.

ДОРОГІ ПЕРШОКУРСНИКИ!

Я бажаю вам міцного здоров’я, мудрості і виваженості, вагомих успіхів у вашому намаганні якнайкраще опанувати обраний фах! Вірю у те, що ви збережете й примножите славу Ізюмського професійного ліцею, будете достойними учнями  й висококваліфікованими випускниками, назавжди матимете почуття вдячності до ваших педагогів і наставників, гордості за свій навчальний заклад, ніколи не забудете цих стін і тих чудових, приємних митей, що були пережиті у них!

ШАНОВНІ НАШІ БАТЬКИ!

Я дякую Вам за Ваших дітей, за Ваше виховання, за Ваш спільний із ними вибір – вступити до Ізюмського професійного ліцею. Прошу Вашої допомоги у нашій важливій і спільній справі – виховання і навчання Ваших дітей, що є головною метою діяльності нашого навчального закладу.

Здоров’я Вам теж міцного, щастя й радості у житті, гордості за своїх дітей – учнів ліцею. Хай наш навчальний заклад стане спільним домом для Вас і Ваших дітей – наших учнів!

Щиросердечно вітаю усіх із з початком нового навчального року!

Хай щастить усім нам!