Щорічний турнір з волейболу серед чоловічих команд, присвячений пам’яті М.А. Слабуна та М.В.Зінченка

Щорічний турнір з волейболу серед чоловічих команд, присвячений пам’яті М.А. Слабуна та М.В.Зінченка, який став вже став традиційним,  пройшов 29 березня 2014 року в спортивній залі Ізюмського професійного ліцею. Ці змагання проводилися в ліцеї вже вп’яте.

Життя Миколи Андрійовича та Миколи Васильовича безпосередньо пов’язане з роботою в системі професійно-технічної освіти.  Якраз тут, в стінах ліцею, повністю розкрився їх талант,  як педагогів і керівників.

Під керівництвом Cлабуна М.А. і Зінченка М.В. в  70 – 80-ті роки минулого століття колектив фізичної культури займав призові місця в щорічній спартакіаді Харківської обласної ради «Трудові резерви». Масовими були заняття учнів в спортивних гуртках і секціях.

Пам’ять і шана про талановитих педагогів Миколу Андрійовича Слабуна та Миколу Васильовича Зінченка живе в серцях багатьох випускників і колег, що йшли разом з ним і які  продовжують сьогодні добрі справи своїх вчителей.

На турнірі були присутні дружина М.А.Слабуна Олександра Василівна  та донька М.В. Зінченка Ольга Миколаївна.

Серед почесних гостей спортивного свята були: заступник міського голови – Полях О.М., помічник Народного депутата України Остапчука В.М.  Скуйбіда С.В., ветерани профтехосвіти та спорту.

Головним суддею турніру був ветеран спорту Теницький В. І.

В турнірі брали участь наступні команди м. Ізюм :

  • команда Ізюмського професійного ліцею,
  • команда «Ветеран»,
  • команда «Зеніт»,
  • команда медичного коледжу ,
  • команда загальноосвітньої школи №10 ,
  • команда податкової інспекції.

Перед початком змагань заступник міського голови Полях О.М. привітав учасників змагань та побажав хорошої гри, а глядачам – гарного відпочинку.

DSCF8480

DSCF8490

Усі зустрічі підтвердили велике прагнення до перемоги кожної команди, яких гаряче вітали глядачі.

Найбільшої температури в залі додали фінальні ігри за призові місця.

Фортуна та спортивна завзятість переходила почергово від однієї команди до іншої, що додавало великого переживання вболівальникам. Та ось звучить свисток судді, оголошуючи переможця турніру, яким у завзятих, напружених змаганнях стали:

  • команда «Ветеран», яка посіла перше призове місце,
  • команда «медичного коледжу» – друге місце,
  • команда Ізюмського професійного ліцею – третє місце.

В урочистій обстановці команда  «Ветеран»  отримала  почесний  кубок  пам’яті  Слабуна М.А. та Зінченка М.В.,  медалі, дипломи, інші учасники отримали  медалі, дипломи.

Всім командам були вручені волейбольні м’ячі .

Кращим гравцем турніру було признано Лазарєва Антона, гравця команди Ізюмського професійного ліцею, якому було вручено відповідний кубок та грамоту.

komanda_veterani_1_mesto

Змагання завершились, але ми сповиваємося, що команди  неодмінно через рік повернуться на спортивний майданчик Ізюмського професійного ліцею  для демонстрації сили волі та нескореності духу,  будучи зразковим прикладом для молоді у наслідуванні.

Головна мета організаторів змагання – зробити життя учнівської молоді насиченим цікавими подіями і незабутніми враженнями.

Через рік ми знову будемо разом вболівати за чесну спортивну боротьбу та за красиву гру.

Тож, побажаємо успіху сильнішим!