Кабінет «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

Зав. кабінетом – викладач ІІ категорії Білоус Тетяна Володимирівна.

DSCN1109

 

В кабінеті проводяться уроки теоретичного навчання з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Кулінарія» та інші.

На протязі навчального року проводилися різноманітні  виховні та позаурочні заходи. А саме : конкурс «Кращій з професії «Кухар» за тематикою «Іноземна кухня»; олімпіада  з предмету «Кулінарія»; виховний захід з професіональною спрямованістю «Веселі кухарі»; відкритий урок на тему «Технологія приготування бутербродів».

DSCN0300 DSCN0243

 

Постійно проводиться робота по поповненню матеріально-технічної  бази кабінету. В цьому році розпочата робота по оновленню стендів, естетичного вигляду кабінету, придбані підручники з карвінгу та оформленню страв, журнали з професіональною спрямованістю.

Планується обладнати дегустаційний   зал для проведення конкурсів, виставок та інших позаурочних заходів.

DSCN0303