Відкритий урок на тему:«Приготування фаршу м’ясного, з ліверу.»

09.02.2017р.В групі К-315 з професії «кухар-кондитер» майстром виробничого навчання Сикало Г.О. був проведений відкритий урок на тему:«Приготування фаршу м’ясного, з ліверу.»

Майстер виробничого навчання продемонструвала шляхи активізації діяльності учнів. Під час роботи Галина Олексіївна показала можливості  використання мультимедійних засобів при повторенні матеріалу та перевірці знань. Також були показані технологічні прийоми оброки сировини та приготування.

Учні групи добре підготувались до уроку. Найбільш активними були: Мешкова Є, Перевозник П, Скрипник Я, Перцев Д,Перевозник Ю, Лисенко А Татарінова М.