Відкритий урок з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

28 травня 2015 року викладачем Онопрієнко Н.М. проведено відкритий урок з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» з учнями групи К-314 на тему «Чай – хімічний склад, класифікація, правила заварювання, різновиди подачі». На уроці були впроваджені різноманітні інтерактивні методи навчання. Учні отримали випереджальні завдання в яких зібрали інформацію про цікаві факти виникнення та приготування чаю, традиції його споживання в країнах світу. Учасники уроку успішно виконали покладені на них завдання. Про це свідчив заключний етап уроку, проведений шляхом виконання учнями вправ: діаграм, кросвордів, інтерактивної гри «Від простого до складного», «Асоціативне сонечко».

News_05_06_15-2-

Активною роботою на уроці відзначились  учні Полеонова Н., Ситник А., Левченко А., Цокота К., Пєнзєв Д.