Декада з професій громадського харчування в Ізюмському професійному ліцеї

16 лютого 2015 року урочистою лінійкою в Ізюмському професійному ліцеї розпочалася декада з професії «кухар» з метою поглиблення знань, обміну досвідом, розвитку творчої активності та інтересу учнів до обраної професії, впровадження нових сучасних інтерактивних технологій та популяризації професії. З 16.02. по 27.02. 2015року заплановано провести багато цікавих та пізнавальних заходів.

Олімпіада з технології приготування їжі

16 лютого 2015 року в межах Ізюмського професійного ліцею проводилась олімпіада з предметів професійного циклу професії «кухар». В олімпіаді брали участь учні І-ІV курсів.

За підсумками отриманих балів під час виконання олімпіадних завдань призові місця розподілились наступним чином:

І місце –     Пастушкова Олександра  гр. К-311;

                    Понеділко Олена  гр. К-312;

ІІ місце –    Бугаєва Елла  гр. К-312;

ІІІ місце –   Дубровіна Євгенія  гр. К-311.

Вітаємо переможців теоретичного етапу олімпіади та бажаємо успіхів у навчанні!

 Виховний захід «Проводи зими-зустріч весни»

17 лютого 2015 року майстер виробничого навчання Жданюкова О.П. в групі К-314 провела виховний захід на тему: «Проводи зими – зустріч весни», на якому використано історичні дані про святкування Масляної в Україні та традиції української родини.

На виховному заході,  продемонстрували натуральні зразки виробів з борошна, які приготували самі на уроках виробничого навчання  та почастували запрошених гостей млинцями з різними начинками, показали сучасні способи їх подачі в місцях громадського харчування. Різноманіття млинців, вареників вразило присутніх, адже тут були млинці з грибами, м’ясом, картоплею, чорносливом, сиром,  яблуками, медом, соусом із цитрусових.  Все було наглядно, гарно та смачно!

Особливо відзначилися учні: Ісамухамедова А.,Бондарева В .,Юрченко Г., Ситник А.

 Вікторина «Моя професія – моя гордість»

Вибір професії – це наче друге народження людини.

З метою підвищення в учнів інтересу до обраної професії та  ії популяризації, розширення меж професійних знань з професій «кухар» та «кондитер», 19 лютого 2015 року викладач Онопрієнко Н.М. та майстер виробничого навчання Воротиленко О. Л. в групах К-312 та К-313 провели вікторину під назвою: «Моя професія – моя гордість». Виховний захід розпочався з презентації професії капітанами команд, які показали особисте бачення значимості обраної професії, її творчі перспективи у суспільстві. Цікаво пройшов конкурс – змагання «Розминка кулінара», в якому учні на швидкість відповідали на низку жартівливих запитань та загадок  щодо кулінарії.

Вікторина проводилася в п’ять  раундів «Нумо відгадай»,  «Кулінарний дегустатор», «Кухонні заморочки», “Темна конячка» та  «В гостях у казки», під час яких учні показали свої професійні знання.

Перемогу отримала  команда кондитерів групи К-313. Найактивнішими учасниками вікторини в групі К-313 стали Полеонова Єлизавета та Старченко Катерина.

777777777777777777